lördag, november 11, 2006

VÄXJÖ

jajaaa vara i växjö :) .. en mycket trevlig kväll då vi träffat erik som friat till sin flickvän och berättade den mest romantiska historien för oss, träffat en styck tysk och en styck new yorkare som iallfall kunde det svenska ordet "lagom", så jävla klockrent! vi försökte också förklara hur viktigt "mammas köttbullar" är för de flesta svenskar, hoppas det gick fram. alltså inte "mamma scans" som de tog upp, utan det ska vara mammaaas!!

annars så var det typ andra dörren till vänster om du skulle på toa. 300 kronor kostade det att spy på glatt golv, 500 kronor på heltäckningsmatta och 800 kronor på möbler. om du inte städar upp det själv vill säga, och det är det tydligen inte många som vill. förståligt, ja tack. alla spyor hade iallafall betalat både eriks slips, skor o skjorta. jajaaa tjäna pengar på folk som spyr.

vi försökte lära utbytesstudenterna "jajaaa" också, men det var inte jätte lätt att förklara.. jajaa det kommer väl :) ... imorgon blir det iallfall american applepie jajaaa najssss.

godnatt!

Inga kommentarer: